duminică, 21 martie 2010

Bine ai venit în proiectul Let's roll!

A fost odată ca niciodată un grup de studenți la Marketing și Comunicare în Afaceri, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Grupul era unit și solidar, creativ și curios.

La provocarea lansată de dascălii noștri, grupul s-a transformat într-o entitate activă, o echipă, și a primit numele de MarkCom, după elementele care, pe lângă voia bună și energia proverbiale, îi adună împreună: marketingul și comunicarea.

MarkCom și-a propus să organizeze un eveniment în premieră pentru Iași, și anume să arate publicului ce producții audio-video creează studenți la Marketing și Științele comunicării din toată țara. Echipa MarkCom este convinsă de creativitatea, ingeniozitatea și potențialul imens al comunicatorilor și marketerilor de mâine, și de aceea a ales să arate lumii de ce sunt în stare. Așadar vom proiecta spot-uri create de studenți. Și asta nu e totul. Alte surprize te așteaptă.

Unde? La cinematograful Victoria!

Când? Pe 22 mai 2010!

Dar acesta e doar începutul. Dacă îți place ideea, rămâi alături de noi și te vom ține la curent cu evoluția proiectului și, desigur, te așteptăm la

3 comentarii:

  1. Ma bucur sa vad colegi si prieteni care au preocupari de genul acesta. Sper ca lumea sa fie deschisa la proiect si, de ce nu, peste 100 de ani inca sa se mai vorbeasca despre el.
    Va salut, Marius - MCA anul 1

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Marius pentru incurajari si gandurile bune. Te asteptam la eveniment!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte smecher! Felicitari! :) Astept evenimentul! :)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ți părerea aici

Persoane interesate