miercuri, 21 aprilie 2010

Despre alt fel de film - Festivalul International de Film BucharEST

Dragii noştri,

Revenim cu mai multe informaţii despre această "lume" a comunicării şi a filmului, "lume" care pe noi, echipa MarkCom, ne-a unit pentru derularea evenimentului Let's Roll! şi dorim să începem o serie de postări despre anumite evenimente ce se vor desfăşura în Iasi sau în ţară.

Supunem atenţiei voastre un eveniment ce se desfăşoară în această perioadă în Bucuresti, a început pe 20 aprilie 2010 şi va continua până pe 25 aprilie 2010 Festivalul International de Film BucharEST.

Ediţia de anul acesta a Festivalului Internaţional de Film Bucureşti aduce publicului cinefil, în exclusivitate şi într-o singură proiecţie, Premiul Oscar 2010 pentru Cel Mai Bun Film Străin, "El Secreto de sus ojos", continuând, astfel, tradiţia B-EST de a prezenta filme premiate în competiţii internaţionale şi în prestigioase festivaluri de film.

Proiecţiile sunt la cinematografle Scala şi Corso.
Anul acesta, invitaţi de onoare sunt regizorii Andrei Koncealovski (care va susţine şi un master class) şi Tony Gatlif.
Printre filmele din competiţie sunt şi două lungmetraje româneşti, debutul lui Constantin Popescu, "Portretul luptătorului la tinereţe" şi cel de-al doilea film al lui Titus Munteanu, "Caravana cinematografică".

Mai multe informatii puteti gasi pe www.b-est.ro

Fiti alaturi de noi si va vom anunta si de alte evenimente.

Let's Roll!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea aici

Persoane interesate